2014-06-02 01:25:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Gondolkozzon egy kicsit derűsebben

Napi horoszkóp június 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha a tavaszi nagytakarítást még nem végezte el, akkor itt az ideje, hogy ezt a nyár első napjaiban megtegye. Ám először is a lelkén kellene kezdenie. Önre tartozik, de másokkal is volna mit tisztáznia. Aztán jöhetnek a tettek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Többet kellene törődnie önmagával. A terveiben, a céljaiban mindig csak a család, a kedvese, az anyagiak, a ház, az otthon szerepelnek. Mi lesz így önmagával? Visszaemlékszik még tinédzserkori álmaira? Mikor valósítja meg őket?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Gondolkozzon egy kicsit derűsebben! Ha folyton csak a terheket cipeli a vállán, akkor nem csodálkozhat azon, ha hátfájás lesz a vége. Egy meggondolatlan cselekedet (beletrappolás a városi szökőkútba, tánc az esőben, stb.) jobb belátásra térítheti.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem minden fizikai baját lehet csupán a táplálkozása rovására írni. Igaz, ami igaz, azon is lenne mit változtatnia, de a stresszhelyzetek, amiknek ki van téve még rátesznek erre egy lapáttal. A lazítás valamilyen módját kellene megtanulnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne hagyja, hogy a jó szívét az irigység és a gyűlölet mérgezze meg! Ha úgy látja, hogy valahol nem becsülik eléggé, harcoljon, de nemes ellenfélként, ahogy az önhöz illik. Hiszen koronázatlan király ön, s ha ezt csak ön tudja, akkor is így van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Új szerelem van kilátásban a Szűz jegy szülöttei számára. Persze, ha ön már házas, és elégedett a kapcsolatával, jelentheti ez a vénuszi konstelláció pusztán a kapcsolat megújulását valamilyen téren. Szép nap ez a mai!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába pihent sokat ezen a hétvégén, a mai reggelen különösen fáradtnak érezheti magát. Hiába, a jegyében járó Mars nagy terhet jelent az ön szívének. Nem szokott hozzá, hogy ennyire akarjon. De ma még harcolnia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobb lenne végre befejeznie az önmarcangolását. A múlt elmúlt, nemigen lehet változtatni a tényeken. De az értékelésén igen. Ha belátja, hogy valamilyen szempontból mégis hasznára voltak a történtek, akkor talán tovább is léphet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön eddig is hajlamos volt az érzelmi változékonyságra, de a mai napon végképp nem is tudja már, mit akarjon, mit érezzen. Sajnos, a veszteség valamilyen téren elkerülhetetlen. Válassza a kisebb bánattal járó lemondást!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgai, a mai napon mintha varázserővel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélte volna. Lépjen jó reflexekkel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön azt a taktikát folytatja a kedvesével, hogy mindig előbb neheztel rá, és vádaskodik valami miatt, mintegy megelőzvén az ő jogos kritikáit. Félő, hogy hamarosan kiismerik önt, és a végén még útilaput kötnek a talpára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Most minden szebbnek, jobbnak és valóságosabbnak látszik a Halak jegy szülötteinek szemében. A jegyében járó Neptunusz hatása ez: ami mindenki mást elbizonytalanít, azok a körülmények önnek olyanok, mint halnak a víz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: